Vinduespolering
​med fokus på kvalitet

Har du brug for vinduespolering i omegnen af Køge, Roskilde eller Viby Sjælland? Jeg tilbyder professionel vinduespolering til private og virksomheder, som sætter pris på god kvalitet og høj service. Jeg er yderst kvalitetsbevidst i alt, hvad jeg foretager mig – og jeg afleverer ikke en opgave, før du er 100% tilfreds.

Trænger din private bolig eller virksomhed til at få poleret vinduer, har jeg alle redskaber til at udføre opgaven professionelt, hurtigt og uden at gå på kompromis med kvaliteten. 

Har du flere etager i ejendommen, er det også noget, jeg klarer. Du kan derfor slippe for selv at stå for vinduespoleringen i din bolig eller virksomhed, så du kan bruge tiden på noget andet.


​Få en serviceaftale omkring vinduespolering

Har du en virksomhed, der har brug for en kompetent fagmand til at varetage al vinduespolering, er jeg klar til at løfte opgaven for dig. 

Hos mig kan du få skræddersyet en serviceaftale, hvor jeg med jævne intervaller kommer for at polere dine vinduer.


Er du privat boligejer, har du samme muligheder – og du kan se frem til at få pæne, rene vinduer. Hvor ofte, du ønsker, er helt op til dig. Jeg kommer gerne med mine anbefalinger, så du altid har flotte vinduer. 

Er du interesseret i at indgå en serviceaftale, hører jeg meget gerne fra dig. Jeg tilbyder skarpe priser.

Grundig og effektiv

Med fokus på at levere flotte resultater er jeg grundig og effektiv. Jeg lever af tilfredse kunder, og jeg har derfor en klar interesse i at udføre mit job til perfektion. Skal vi se på en god løsning sammen, så du får professionel, kompetent og erfaren vinduespolering?


Kontakt mig for at høre nærmere på telefon 61 99 86 46 eller info@mrpg.dk. Jeg giver gerne et uforpligtende tilbud.

Få dit personlige tilbud
her

Udfyld formularen med en kort beskrivelse af din glarmesteropgave. Jeg vender tilbage med et personligt og uforpligtende tilbud indenfor 24 timer.

 
 
 
 
Vedhæft billede / dokument
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Få et uforpligtende tilbud fra din glarmester

Kontakt mig gerne for at høre mere om mine priser og ydelser. Jeg tager gerne en snak med dig om dine ønsker og behov. Herefter kan jeg sammensætte et uforpligtende tilbud med en god og billig pris for det ønskede glarmesterarbejde.

​Du kan ringe til mig på telefon 61 99 86 46, eller du kan skrive til mig på e-mail info@mrpg.dk​.

Om firmaet

​MR Polering & Glas er professionel glarmester, der udfører alt fra udskiftning af vinduer til vinduespolering.


​Med lokation i Viby Sjælland, dækker jeg primært området mellem Køge og Roskilde.

CVR: 35346783

facebook (1)

Kontakt Michael i dag

Michael er klar til at hjælpe dig med din glarmesteropgave.

Kontakt MR Polering & Glas allerede i dag.