Montering af termoruder i Roskilde og omegn

Hos MR Polering & Glas tilbyder vi udskiftning af termoruder i Roskilde og omegn i alle typer boliger og virksomheder. Har du en bolig, hvor der er ældre vinduer og ruder, kan det være en god investering at skifte dem til termoruder. De holder bedre på varmen, og de er meget tætte i forhold til at kunne modstå kulde og træk i fugerne.

Få en løsning der kan holde i op til 25 år

Med professionel montering af termoruder i Roskilde og omegn får du tidssvarende ruder i termo, der kan holde i helt op til 25 år. Hvor lang tid de kan holde afhænger dog af klimaet.

Vi kan også reparere dine ruder, hvis de punkterer eller går i stykker, men vi anbefaler at få dem skiftet. På den måde har du en optimal termorude, der kan holde tæt og bruge sine gode egenskaber i forhold til isolering.

Hvorfor punkterer termoruder?

En punkteret termorude skyldes som regel, at tætningen mellem termovinduet og glaslisten i bunden af vinduesrammen har været utæt. Dermed kan der sive vand ind, eller der kan opstå kondens. Glaslisten i bunden af vinduesrammen, også kaldet bundglaslisten, er et meget skrøbeligt punkt ved termoruder, og er din bundglasliste fremstillet af træ, kan det være en fordel at skifte den ud med en liste af aluminium.

Hvad koster termoruder?

Der er stor prisforskel på, hvor meget termoruder koster. Det afhænger blandt andet af:

  • Hvor du køber dem henne
  • Om du selv monterer dem, eller om du vil lade en glarmester stå for arbejdet
  • Hvilken vinduesproducent du vælger
  • Hvor store vinduerne skal være
  • Om bygningen skal tilpasses en ny vinduesstørrelse.

Hvor købes billige termoruder?

Ønsker du at købe billige termoruder, kan du for eksempel finde et stort udvalg på nettet eller tage en tur ned i det lokale byggemarked. Ønsker du hjælp til monteringen, kan du også vælge at tage kontakt til os.

Kontakt os og få en pris på montering af termoruder i Roskilde

Kontakt os på telefon 61 99 86 46 eller e-mail info@mrpg.dk og indhent et tilbud på montering af termoruder i Roskilde eller omegn.

BOOK ET UFORPLIGTENDE BESØG

Vi kontakter dig inden for 24 timer