Jeg leverer og monterer din bruseafskærmning i glas efter mål

Drømmer du om en ny og flot bruseafskærmning? Så kan jeg hos MR Polering & Glas hjælpe dig med at opfylde drømmen. Jeg leverer og monterer bruseafskærmning i glas efter mål til adskillige kunder i og omkring Viby Sjælland, Roskilde og Køge.

Moderne bruseafskærmning til badeværelse

De fleste moderne badeværelser har en bruseafskærmning og eventuelt et badekar. Mange fjerner dog deres badekar og får lavet en bruseniche eller blot en afskærmning.

En moderne bruseafskærmning – også kaldet en brusekabine – består af en brusevæg og eventuelt en brusedør. Jeg kan både tilbyde en flot ny glasvæg samt en brusedør i glas, så det hele spiller sammen. I den forbindelse er det også muligt for dig at vælge, om du for eksempel kunne tænke dig en bruseafskærmning i mat glas eller en bruseafskærmning i frostet glas. Jeg leverer desuden den ønskede bruseafskærmning i glas efter mål, hvilket betyder, at den er tilpasset, så den passer præcis hjem til dig.

Jeg tilbyder skræddersyede løsninger indenfor glas og spejle og har stor erfaring med montering af bruseafskærmning i glas efter mål samt spejle på badeværelser. Du kan derfor trygt komme til mig, hvis du ønsker glarmesterarbejde i høj kvalitet udført af en erfaren fagmand.

Når jeg bliver sat på en opgave, så yder jeg altid mit bedste, og jeg rådgiver dig gerne, så vi i fællesskab kan finde frem til den rette løsning for dig. Du kan desuden være sikker på, at jeg altid lytter til dine ønsker og drømme, hvormed vi kan sikre, at du får et resultat, du kan få glæde af i mange år. 

Jeg er altid klar med et personligt tilbud på netop din opgave, uanset om det omhandler bruseafskærmning eller termoruder.

Få dit personlige tilbud
her

Udfyld formularen med en kort beskrivelse af din glarmesteropgave. Jeg vender tilbage med et personligt og uforpligtende tilbud indenfor 24 timer.

 
 
 
 
Vedhæft billede / dokument
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Få et uforpligtende tilbud fra din glarmester

Kontakt mig gerne for at høre mere om mine priser og ydelser. Jeg tager gerne en snak med dig om dine ønsker og behov. Herefter kan jeg sammensætte et uforpligtende tilbud med en god og billig pris for det ønskede glarmesterarbejde.

​Du kan ringe til mig på telefon 61 99 86 46, eller du kan skrive til mig på e-mail info@mrpg.dk​.

Se en kort præsentation på opsætning af bruseafskærmning

Kunne du tænke dig en bruseafskærmning i glas efter mål? Ring til mig

​Du er meget velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål. Jeg drøfter gerne priser og muligheder med dig. Det kan være, du ønsker hjælp til at vælge den rette glasbrusedør, eller måske kunne du tænke dig at bestille en bruseafskærmning i hærdet glas allerede. Uanset hvad, så hjælper jeg dig. Jeg varetager gerne din opgave, og jeg udarbejder naturligvis et uforpligtende tilbud med en god pris, så du på forhånd ved, hvad det vil koste dig.

Du kan kontakte mig i dag på telefon 61 99 86 46, eller du kan skrive til min e-mail info@mrpg.dk.

Jeg ser frem til at høre fra dig. ​

Om firmaet

​MR Polering & Glas er professionel glarmester, der udfører alt fra udskiftning af vinduer til vinduespolering.


​Med lokation i Viby Sjælland, dækker jeg primært området mellem Køge og Roskilde.

CVR: 35346783

facebook (1)

Kontakt Michael i dag

Michael er klar til at hjælpe dig med din glarmesteropgave.

Kontakt MR Polering & Glas allerede i dag.