Opsætning af spejl i badeværelse og andre rum

Hos MR Polering & Glas i Viby Sjælland tilbyder jeg opsætning af spejl for både erhverv og private i blandt andet Roskilde og Køge. Opsætning af spejl kan være på et badeværelse, i en entre eller i et soveværelse, men det kan også være på kontorer og i butikker.

Lim, beslag eller indmuring ved opsætning af spejl

Jeg har stor ekspertise med spejle, og spejlene er godkendt til vådrum, så de ikke “ruster” på bagsiden. Montering af spejl kan blandt andet ske med indmuring, med lim eller med beslag. Desuden kan de leveres i alle mål og størrelser.

Jeg råder og vejleder gerne ved opsætning af spejl. Det kan være et almindeligt badeværelsesspejl, men det kan også være en spejlvæg i et walk-in-closet.​ Spejle kan endvidere benyttes til at skabe særlige lys- og rumeffekter. Et lille rum kan gøres større, og et mørkt kan gøres lysere.

Jeg er stolt af mit håndværk som glarmester, og derfor sætter jeg en ære i at levere et godt resultat ved opsætning af spejl. Jeg sikrer altid, at mine kunder får nogle gode, elegante og holdbare løsninger, som holder i mange år.

Kontakt mig for at høre mere om mine spejlløsninger

Du er meget velkommen til at høre mere om priser på spejle, og jeg kan finde enten en billig eller en eksklusiv løsning. Jeg udarbejder gerne et uforpligtende tilbud med en god pris på opsætning af spejl.

Du kan ringe til mig på telefon 61 99 86 46 eller skrive på info@mrpg.dk.​

Få dit personlige tilbud
her

Udfyld formularen med en kort beskrivelse af din glarmesteropgave. Jeg vender tilbage med et personligt og uforpligtende tilbud indenfor 24 timer.

 
 
 
 
Vedhæft billede / dokument
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Få et uforpligtende tilbud fra din glarmester

Kontakt mig gerne for at høre mere om mine priser og ydelser. Jeg tager gerne en snak med dig om dine ønsker og behov. Herefter kan jeg sammensætte et uforpligtende tilbud med en god og billig pris for det ønskede glarmesterarbejde.

​Du kan ringe til mig på telefon 61 99 86 46, eller du kan skrive til mig på e-mail info@mrpg.dk​.

Om firmaet

​MR Polering & Glas er professionel glarmester, der udfører alt fra udskiftning af vinduer til vinduespolering.


​Med lokation i Viby Sjælland, dækker jeg primært området mellem Køge og Roskilde.

CVR: 35346783

facebook (1)

Kontakt Michael i dag

Michael er klar til at hjælpe dig med din glarmesteropgave.

Kontakt MR Polering & Glas allerede i dag.