Jeg kan klare din udskiftning af termoruder professionelt

Har du en bolig, hvor der er ældre vinduer og ruder, som trænger til at blive udskiftet? Så kan det være en god investering at skifte dem til termoruder. De holder bedre på varmen, og de er meget tætte i forhold til at kunne modstå kulde og træk i fugerne.

Hos Mr Polering & Glas tilbyder jeg montering og udskiftning af termoruder for private og erhverv i Roskilde, Viby Sjælland, Køge og omegn. Så har du brug for professionel hjælp til udskiftning af termoruder, så står jeg klar til at hjælpe!

Få en løsning, der kan holde i op til 25 år

Med professionel udskiftning af termoruder får du tidssvarende ruder i termo, der kan holde i helt op til 25 år. Det præcise antal år, de kan holde, afhænger dog af klimaet.

Hvis dine termoruder punkterer eller går i stykker, tilbyder også reparere dem. Jeg vil dog altid anbefale en udskiftning af punkterede termoruder, da du på den måde får en optimal termorude, der kan holde tæt og bruge sine gode egenskaber i forhold til isolering.

Hvorfor punkterer termoruder?

En punkteret termorude skyldes som regel, at tætningen mellem termovinduet og glaslisten i bunden af vinduesrammen har været utæt. Dermed kan der sive vand ind, eller der kan opstå kondens. Glaslisten i bunden af vinduesrammen, også kaldet bundglaslisten, er et meget skrøbeligt punkt ved termoruder, og er din bundglasliste fremstillet af træ, kan det være en fordel at skifte den ud med en liste af aluminium.

Hvad koster termoruder?

Der er stor prisforskel på, hvor meget termoruder koster. Det afhænger blandt andet af:

  • ​Hvor du køber dem henne
  • ​Om du selv monterer dem, eller om du ønsker at en glarmester skal stå for arbejdet
  • ​Hvilken vinduesproducent du vælger
  • ​Hvor store vinduerne skal være
  • ​Om bygningen skal tilpasses en ny vinduesstørrelse.

Jeg sidder altid klar med et personligt tilbud på netop jeres opgave. Uanset om det omhandler nye termoruder eller andre opgaver såsom bruseafskærmning udarbejdet i glas. Vi tilbyder også montering af new yorker væg.

Jeg ser frem til at høre fra jer.

Få dit personlige tilbud
her

Udfyld formularen med en kort beskrivelse af din glarmesteropgave. Jeg vender tilbage med et personligt og uforpligtende tilbud indenfor 24 timer.

 
 
 
 
Vedhæft billede / dokument
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Få et uforpligtende tilbud fra din glarmester

Kontakt mig gerne for at høre mere om mine priser og ydelser. Jeg tager gerne en snak med dig om dine ønsker og behov. Herefter kan jeg sammensætte et uforpligtende tilbud med en god og billig pris for det ønskede glarmesterarbejde.

​Du kan ringe til mig på telefon 61 99 86 46, eller du kan skrive til mig på e-mail info@mrpg.dk​.

Se en kort præsentation omkring dine fordele ved at få udskiftet dine døre og vinduer.

Hvor købes billige termoruder?

Ønsker du at købe billige termoruder, kan du for eksempel finde et stort udvalg på nettet eller tage en tur ned i det lokale byggemarked. Ønsker du hjælp til montering eller udskiftning, kan du med fordel vælge at tage kontakt til mig.

Kontakt mig for et tilbud på udskiftning af termoruder

Har du spørgsmål til mine priser og ydelser, eller ønsker du et tilbud på montering eller udskiftning af termoruder? Så kontakt mig i dag på telefon 61 99 86 46 eller e-mail info@mrpg.dk.

Jeg besvarer gerne spørgsmål eller udarbejder et tilbud med en god pris på din opgave. Med mig på din opgave er du garanteret professionelt arbejde og rådgivning – og dermed også et godt og holdbart resultat.

Om firmaet

​MR Polering & Glas er professionel glarmester, der udfører alt fra udskiftning af vinduer til vinduespolering.


​Med lokation i Viby Sjælland, dækker jeg primært området mellem Køge og Roskilde.

CVR: 35346783

facebook (1)

Kontakt Michael i dag

Michael er klar til at hjælpe dig med din glarmesteropgave.

Kontakt MR Polering & Glas allerede i dag.