Sikkerhedsglas og sikringsglas

Sikkerhedsglas er løsningen for jer, der vil minimere risikoen for hærværk, indbrud og personskader.

MR Polering & Glas har i mange år arbejdet med tilskæring og montering af sikkerhedsglas i boliger og på arbejdspladser. Jeg stiller gerne min erfaring og faglighed til rådighed, så I får en optimal løsning til jeres behov.

Sikkerhedsglas er anvendeligt i til f.eks. facader, tage, døre, entrépartier, skillevægge, spejlpartier og brusekabiner.

Hvor end glasset sættes op, sætter det en effektiv stopper for forsøg på gennemtræning, uanset om det skyldes en ulykke eller en bevidst handling.

Skal I bruge glas på vandrette flader, kan sikringsglas være en god løsning, da det kan holde til, at et menneske falder hårdt mod glasset uden at falde igennem.

Glasset er hærdet eller lamineret for at styrke dets holdbarhed, men en alternativ løsning kan være trådglas, der indeholder et tyndt ståltrådnet, som holder glasstykkerne sammen, hvis glasset sprækker.​

Få dit personlige tilbud
her

Udfyld formularen med en kort beskrivelse af din glarmesteropgave. Jeg vender tilbage med et personligt og uforpligtende tilbud indenfor 24 timer.

 
 
 
 
Vedhæft billede / dokument
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Få et uforpligtende tilbud fra din glarmester

Kontakt mig gerne for at høre mere om mine priser og ydelser. Jeg tager gerne en snak med dig om dine ønsker og behov. Herefter kan jeg sammensætte et uforpligtende tilbud med en god og billig pris for det ønskede glarmesterarbejde.

​Du kan ringe til mig på telefon 61 99 86 46, eller du kan skrive til mig på e-mail info@mrpg.dk​.

Om firmaet

​MR Polering & Glas er professionel glarmester, der udfører alt fra udskiftning af vinduer til vinduespolering.


​Med lokation i Viby Sjælland, dækker jeg primært området mellem Køge og Roskilde.

CVR: 35346783

facebook (1)

Kontakt Michael i dag

Michael er klar til at hjælpe dig med din glarmesteropgave.

Kontakt MR Polering & Glas allerede i dag.