Montering af New Yorker-væg

Hvorfor vælge en New Yorker-væg?

​Monteringen af en New Yorker-væg er blevet et yderst populært valg – og af gode grunde. Denne væg af stål og glas giver nemlig et smukt, stilrent og raffineret look.

Herudover giver den et lysfald og en åbenhed, som du ikke får ved almindelige gips- og betonvægge. Og dette er uden at gå på kompromis med dens støjdæmpende effekt.

New Yorker-vægge ses især i kontorer og showrooms, men de har også masser af potentiale i private hjem, f.eks. som en åben adskillelse imellem stue og spisestue. Og så vil din nye New Yorker-væg altså bare se dét bedre ud end gipsvæggen.

Med min placering i Viby Sjælland har jeg nem adgang til både Køge og Roskilde, men jeg kører selvfølgelig med glæde længere om nødvendigt.

Hvorfor vælge mig?

​Uanset om det er kontoret, showrummet eller stuen, der trænger til en opsætning af ny væg, ønsker du altid et smukt resultat – og det er du garanteret her.

Med over 25 års erfaring som glarmester har jeg nemlig styr på alt indenfor glas og vinduer, og jeg er stolt af altid at levere et arbejde af bedste kvalitet.

Herudover er du også garanteret et højt serviceniveau, da jeg som dine lokale glarmester lever af glade og tilfredse kunder.

Kontakt mig derfor allerede i dag for en montering af New Yorker-væg og føl dig sikker på både servicen og kvaliteten.

Hvad koster en montering af New Yorker-væg?

​Prisen for en montering af New Yorker-væg afhænger af alt fra størrelsen til glastypen og lakeringen. Du er derfor altid velkommen til at kontakte mig for et billigt og uforpligtende tilbud.

Lad os sammen skabe din perfekte New Yorker-væg. 

Få dit personlige tilbud
her

Udfyld formularen med en kort beskrivelse af din glarmesteropgave. Jeg vender tilbage med et personligt og uforpligtende tilbud indenfor 24 timer.

 
 
 
 
Vedhæft billede / dokument
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Få et uforpligtende tilbud fra din glarmester

Kontakt mig gerne for at høre mere om mine priser og ydelser. Jeg tager gerne en snak med dig om dine ønsker og behov. Herefter kan jeg sammensætte et uforpligtende tilbud med en god og billig pris for det ønskede glarmesterarbejde.

​Du kan ringe til mig på telefon 61 99 86 46, eller du kan skrive til mig på e-mail info@mrpg.dk​.

Om firmaet

​MR Polering & Glas er professionel glarmester, der udfører alt fra udskiftning af vinduer til vinduespolering.


​Med lokation i Viby Sjælland, dækker jeg primært området mellem Køge og Roskilde.

CVR: 35346783

facebook (1)

Kontakt Michael i dag

Michael er klar til at hjælpe dig med din glarmesteropgave.

Kontakt MR Polering & Glas allerede i dag.