Opsætning af spejl i badeværelse og andre rum

Hos Mr Polering & Glas i Viby Sjælland tilbyder vi opsætning af spejl for både erhverv og private i blandt andet Roskilde og Køge. Opsætning af spejl kan være på et badeværelse, i en entre eller i et soveværelse, men det kan også være på kontorer og i butikker.

Lim, beslag eller indmuring ved opsætning af spejl
​Vi har stor ekspertise med spejle, og spejlene er godkendt til vådrum, så de ikke “ruster” på bagsiden. Montering af spejl kan blandt andet ske med indmuring, med lim eller med beslag. Desuden kan de leveres i alle mål og størrelser.

Vi råder og vejleder gerne ved opsætning af spejl. Det kan være et almindeligt badeværelsesspejl, men det kan også være en spejlvæg i et walk-in-closet.​ Spejle kan endvidere benyttes til at skabe særlige lys- og rumeffekter. Et lille rum kan gøres større, og et mørkt kan gøres lysere.

​Vi er stolte af vores håndværk som glarmester, og derfor sætter vi en ære i at levere et godt resultat ved opsætning af spejl. Vi sikrer altid, at vores kunder får nogle gode, elegante og holdbare løsninger, som holder i mange år.

Kontakt os for at høre mere om vores spejlløsninger
​Du er meget velkommen til at høre mere om priser på spejle, og vi kan finde enten en billig eller en eksklusiv løsning. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud med en god pris på opsætning af spejl.

Du kan ringe til mig på telefon 61 99 86 46 eller skrive på info@mrpg.dk.​

BOOK ET UFORPLIGTENDE BESØG

Vi kontakter dig inden for 24 timer