Glarmester i Viby Sjælland, Køge og Roskilde

Hos MR Polering & Glas finder du en lokal glarmester i Viby Sjælland, Køge og Roskilde samt andre omkringliggende områder. Vi løser en lang række forskellige glarmesteropgaver for både private kunder og erhvervskunder, og vi har mange års erfaring inden for vores fag.

Hvad er en glarmester?

En glarmester er en håndværker, der hovedsageligt beskæftiger sig med opgaver, hvor der er glas involveret. Det kan både være for private kunder, virksomheder, butikker og lignende.

En glarmester er en håndværker, der hovedsageligt beskæftiger sig med opgaver, hvor der er glas involveret. Det kan både være for private kunder, virksomheder, butikker og lignende.

Hvad laver en glarmester?

Der kan være stor forskel på, hvad en glarmester laver fra virksomhed til virksomhed, men hos os tilbyder vi et bredt udvalg af opgaver. Vi arbejder for eksempel med:

Vi tilbyder naturligvis alle de nyeste teknologier, når det kommer til termoruder, sikringsglas og funktionsglas, der virker selvrensende, støjdæmpende eller solafskærmende.

I dag er der også mulighed for at få energimærkede forsatsruder, der har lige så gode energi- og støjdæmpende egenskaber som termoruder. På den måde kan gamle huse få nye isolerende vinduer uden at ødelægge husets arkitektoniske fremtoning.

Hvad koster en glarmester?

Vores priser på en glarmester i Viby Sjælland, Køge og Roskilde afhænger i høj grad af, hvilken opgave du skal have udført, hvor omfattende den er, og hvad du har af ønsker til materialerne. Der er for eksempel stor prisforskel på indramning af et spejl og montering af en hel glasfacade.

Uanset hvilken opgave du skal have udført, kan du dog altid være sikker på at få en konkurrencedygtig pris hos os.

Kontakt vores glarmester i Viby Sjælland, Køge og Roskilde

Har du en specifik opgave til vores glarmester, er du altid meget velkommen til at tage kontakt til os og beskrive dine ønsker. Så udarbejder vi et uforpligtende tilbud til dig. Du kan enten ringe til os på telefon 61 99 86 46, men alternativt kan du også skrive til vores e-mail info@mrpg.dk eller udfylde vores kontaktformular her på denne side. Så vender vi tilbage til dig inden for 24 timer.

BOOK ET UFORPLIGTENDE BESØG

Vi kontakter dig inden for 24 timer