Bruseafskærmning med brusevæg og brusedør

Hos Mr Polering & Glas i Viby Sjælland leverer og monterer vi gerne din nye bruseafskærmning til dit badeværelse i og omkring Roskilde og Køge. En moderne bruseafskærmning – også kaldet brusekabine – består af en brusevæg og eventuelt en brusedør.

Moderne bruseafskærmning til badeværelse
​De fleste moderne badeværelser har en bruseafskærmning og eventuelt et badekar. Mange fjerner deres badekar og får lavet en bruseniche eller blot en afskærmning. Det kan også være en fordel med en lille brusekabine på et gæstetoilet, så der er et ekstra bad.

Vi tilbyder skræddersyede løsninger inden for glas og spejle, og vi har stor erfaring med montering af bruseafskærmning og spejle på badeværelser. Derfor kan du trygt komme til os, hvis du ønsker glarmesterarbejde i høj kvalitet.​

Vi yder vores bedste, og vi har altid fokus på dine behov. Samtidig giver vi kyndig og professionel rådgivning. Dermed kan vi finde frem til den bedste løsning til dig og din bolig, så du får en løsning, som holder længe.

Kontakt os for at få et tilbud på en brusekabine
​Hvad koster bruseafskærmning? Du er meget velkommen til at kontakte os for at drøfte priser og muligheder. Det kan være en billig brusekabine eller det kan være en avanceret afskærmning med brusevæg og brusedør. Herefter laver vi gerne et uforpligtende tilbud med en god pris.

Du kan ringe til mig på telefon 61 99 86 46 for at aftale nærmere, eller du kan skrive til mig på info@mrpg.dk. Jeg ser frem til at høre fra dig.​

BOOK ET UFORPLIGTENDE BESØG

Vi kontakter dig inden for 24 timer